Ibland får man lov att vara glad.

Godkväll bloggis!
 
Idag känner jag att jag kan komma med positiv energi och positiva tankar, det känns kul. Det har varit en bra vecka för mitt knä tycker jag. De senaste dagarna har det känts väldigt bra och det ger mig lyckokänslor. Jag var hos sjukgymnast (A) i tisdags och vi la om mitt rehabprogram lite. La till några övningar och ökade även på med lagom vikt. Jag fick prova lite knäböj och benpress bland annat. Det kändes jätte läskigt till en början men det gick bra som tur var! Jag kände ju såklart lite i knät men det är inte så konstigt. Lägger in mitt nuvarande program nedan! 
 
När det väl känns bättre i knät så har jag inte så mycket att skriva känns det som. Det är klart att jag upplever många starka känslor även när det är positivt men ibland känns det som om jag inte vågar skriva allt för mycket när jag väl känner att det känns okej i knät för då känns det ibland som om jag kommer få det mot mig. Nästan som att jinxa. Det är som att säga att ett lag kommer vinna med 2-0 men istället torskar med 4-0 eller som att säga att man aldrig är sjuk och nästa dag vaknar man upp sjukare än någonsin. Hahaha. Det kanske var konstiga liknelser men någon kanske förstår hur jag tänker. Däremot ska inte detta tankesätt sätta stopp för min glädje och lycka som jag känner just nu. Kanske lika bra att skriva några rader till om att knät känns ganska bra för tillfället =) 
 
Nu när jag känner att knät känns ganska bra är då jag inte behöver bli så jätte mycket påmind om att jag faktiskt har opererat knät en gång. Vissa dagar känns knät stelt, det gör ont, det blir varmt, jag känner att jag haltar, jag är hindrad i vardagen men dagar då knät känns lite bättre är de dagar jag slipper bli påmind om dessa saker. Det är klart att det inte går en enda dag utan att jag inte blir påmind men jag menar att jag blir mindre påmind. Jag har mindre ont, det är mindre stelt osv. Knät har aldrig känts helt bra efter operationen men jag längtar såklart till den dagen! Jag njuter maximalt när dagarna är som denna dag. Då jag har minimalt med besvär och då jag ser en liten ljusglimt i den mörka tunneln. (TYPISKT: nu när jag reste mig upp ur soffan och skulle hämta en grej så gjorde det såklart väldigt ont i knät på ett konstigt sätt. Bara för att jag nämde det tidigare....)
 
Nästa besök hos sjukgymnast (A) är inbokad på måndag 30/1.
 

RSS 2.0