Tester för knät imorgon.

Godkväll.
 
Det är ju typiskt. Jag vet att jag i förra inlägget skrev att jag kände mig glad och allt kändes väldigt bra. Jag nämde också att jag var lite rädd att göra så för att inte jinxa för mycket. Det sjuka var att jag vaknade upp morgonen därpå och hade jätte konstig känsla i knät, hade jätte ont och blev väldigt deppig. Något jag lärt mig under denna resa är verkligen att ingen dag är den andra lik. Det kan verkligen svänga och ha sig hur mycket som helst och jag vet aldrig vad som väntar när jag går och lägger mig eller när jag vaknar på morgonen. Upp och ner är något som förklarar mina känslor väldigt bra. Både känslorna som finns i huvudet men också känslan i knät. Det varierar och går upp och ner hela tiden. 
 
Min önskan just nu är att öka tiden mellan de gånger det känns bättre till att det känns sämre igen. Jag vill kunna känna mig bättre i både knät och känslomässigt en längre period. Veckan som var kan jag verkligen säga har varit en ren berg och dalbana. Igår var jag så ledsen då jag hade extra mycket tid och tänka plus att jag var extremt trött och då kryper alltid sig några extra känslor fram. 
 
Just för tillfället känns det OK i knät. När jag sitter och går känner jag inget speciellt. Det känns inte alls lika stelt just nu som det gjorde i början av förra veckan! Det är lättande på något vis och jag tror att jag kan se "mer av mitt knä" nu än förut. Med det menar jag att det inte är lika svullet. Däremot körde jag rehab i fredags och kunde inte göra alla övningar då det gjorde ont.. SUCK..... 
 
Imorgon är det iallafall dags för mitt första test hos Projekt Korsband. Känner mig nervös eftersom jag inte kört någon rehab sedan i fredags då jag inte vill anstränga knät för länge. Återkommer med uppdatering efter mitt besök. Nervös är bara förnamnet. 
 
Nu ska jag slappa i soffan och strax sova. Lite hastigt inlägg men så får det bli ibland. Sov gott.
 
Här pekade jag en gång på där det gjorde ont i samband med rehaben
2 senaste bilderna är på benpress
 
 

RSS 2.0